Projectbeheer

Het structureren en opvolgen van de lopende jobs is een grote uitdaging. QuoJob zorgt dat de projectstructuur voortdurend kan gewijzigd worden en dat alle projectonderdelen een andere status kunnen hebben. Deze bijzonder krachtige functie kan verschillende deliverables groeperen in 1 project.  Dit resulteert in een grote overzichtelijkheid.  De functionaliteit hiervan worden door quasi alle bureau's  gesmaakt : diagonaal door de job kunnen factureren, uren rapporteren, plannen, offreren....

Meer informatie

Projectbeheer

Beheer van offertes en budgetten

Met QuoJob zit alle projectinformatie overzichtelijk geïntegreerd (projectgegevens, documentatie, correspondentie, planning, capaciteit, urenregistratie, offertes,...). Op die manier houdt u niet alleen projectplanning en budget onder controle, maar komt niemand achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Meer informatie

Beheer van offertes en budgetten

Projectsjablonen

Vaak zijn de fundamenten van een job, planning of offerte steeds dezelfde. QuoJob heeft op verschillende niveau's de mogelijkheid om deze grondvesten steeds weer te recuperen om daarop het project verder uit te bouwen. Bij de bestelling van een order kan de planning automatisch uitgerold worden, startend vanaf de startdatum of deadline, waarbij alle projectstappen en mijlpalen met alle parameters voorgedefinieerd werden. Een startpunt waar vaak slechts kleine aanpassingen meer op moeten gebeuren om te laten aansluiten op het nieuwe project.

Meer informatie

Projectsjablonen