Mediaplan

Mediaplannen opstellen, de mogelijke aanbieders beheren en op de juiste momenten de campagnes lanceren? Daar kruipt flink wat tijd in. Om over het opmaken van de bijhorende kosten- en productieplannen nog maar te zwijgen. En daar heeft u niet altijd de tijd en mankracht voor, toch?

Gelukkig kan er gerekend worden op de mediamodule van QuoJob. Hier worden alle mediatitels gedefinieerd en prijstabellen aangemaakt om zo een exact kostenplan te genereren van de geselecteerde media. De plaatsingen, die de bouwstenen zijn van een mediaplan worden eveneens gebruikt om een mediaopdracht te sturen naar de diverse uitgevers. En dat zowel voor uw klanten als uw leveranciers. Bij dringende plaatsingen kan er rechtstreeks vanuit uw technische opmaak de bestelling doorstuurd worden naar het juiste mediabedrijf.

Meer informatie

QuoJob Mediaplanning

MediaSpecs

Mediaplannen opstellen, de mogelijke aanbieders beheren en op de juiste momenten uw campagnes lanceren?  Daar kruipt flink wat tijd in. Om over het opmaken van de bijhorende kosten- en productieplannen nog maar te zwijgen. VQuoJob integreert met Mediaspecs, de multicriteria zoekmachine voor alle reclamemogelijkheden in België en Luxemburg. 

Meer informatie

 MediaSpecs