Waarom kiezen voor Dataline Solutions?

Dataline Solutions is al bijna 20 jaar één van de belangrijkste spelers op het vlak van administratieve software in de grafische communicatiesector. MultiPress is de meest gebruikte software voor drukkerijen in België, Nederland en Luxemburg. QuoJob is de standaard in de communicatie-industrie.

 

Onze sterkste troeven:

Modulaire software
Voor elk budget. Dankzij het modulair karakter van de software stelt u uw eigen pakket samen volgens uw noden, wensen en budget.

Persoonlijke service & support
Bij ons staat een persoonlijke klantenservice centraal. Per klant wordt één projectbegeleider aangewezen die het hele dossier beheert. Door zijn optimale kennis van de klant kan hij snel inspelen op vragen / wensen en praktische gebruikssuggesties formuleren. De helpdesk - voor zowel inhoudelijke als technische vragen - is continu bemand. Daarnaast is in de software zelf 'online help' rechtstreeks beschikbaar.

Financieel
Onze projecten worden op uw verzoek per maand of kwartaal betaald. Flexibiliteit troef!

Mac of Windows
Zowel MultiPress als QuoJob zijn Apple- en Windows-compatibel.

Erkend opleidingsverstrekker
Als gebruiker van onze software, geniet je van 35% tot 50% subsidie voor de Dataline Solutions opleidingen. Wij garanderen je een kennisniveau van 100% en voorzien gratis herhalingstrainingen voor wie de geziene leerstof niet onder de knie heeft