Relaties

Het relatiebeheer in QuoJob gaat veel verder dan het noteren van naam, adres en woonplaats. In QuoJob beheert u uw relaties zo gedetailleerd als u zelf wenst (adressen, privé-gegevens, contactpersonen, e-mailadressen,...). Naast uitgebreide zoekfuncties biedt QuoJob onder andere ook mailmerge, contacthistoriek, financiële parameters, tagging en beheer van paswoorden, ...

Meer informatie

Relaties

Contactpersonen, vestigingen en afdelingen

Link verschillende contactpersonen aan een relatie aan de hand van de zeer volledige contactpersoonfiche. Afdelingen (organisatorisch) en vestigingen (geografisch) van een organisatie kunnen aangemaakt worden op de bedrijfsfiche om zo op tal van plaatsen te kunnen filteren op deze afdeling/vestigingen.

Meer informatie

Contactpersonen, vestigingen en afdelingen

Prijsafspraken

Zonder QuoJob is het vrij lastig om tarieven die afwijken van uw standaardtarieven te beheren en steeds de correcte prijs voor de desbetreffende klant aan te houden. Met QuoJob noteert u in de relatiefiche de prijsafspraken per klant (groep) of maakt u gebruik van prijsafspraken van andere specifieke klanten. Zo ziet u onder andere de correcte prijsafspraken op uw offerte, beheer van alternatieve prestatieomschrijvingen of procentuele correcties op prestatiegroepen of prijslijsten.

Meer informatie

Prijsafspraken

Documentbeheer

Belangrijke documenten (Word, Excel,...) horen centraal beschikbaar te staan in de relatiefiche en kunnen op deze manier gedeeld worden met medewerkers binnen het reclamebureau met de juiste toegangsrechten. U kan bv. in QuoJob ook al uw belangrijke grafisch ontwerpen per klant in een lage resolutie versie beheren (een beetje vergelijkbaar zoals in een mediabank).

Meer informatie

Beheer van files en fiches

Creditsafe

Zijn uw klanten en leveranciers financieel gezond? U wilt weten of uw nieuwe zakenrelatie geen risico vormt? Is het belangrijk om een oogje in het zeil te houden bij de concurrentie? Creditsafe helpt u weloverwogen keuzes te maken!

Meer informatie

Creditsafe