Realtimerapportering en dashboards

Maakt u ook talloze rapporten in spreadsheets? Salesopvolging? Marge rapportering? Klantenlijsten? Dezelfde rapporten, iedere maand opnieuw? Door uw cijfers manueel te verwerken creëert u een grote kans op fouten. Of iedereen heeft een gedateerde of een verschillende versie. Op zich ook fout natuurlijk. Of u werkt wekelijks wat langer door zodat het planningsrapport weer up-to-date is... Met online, realtimerapportering en dashboards beschikt iedereen over dezelfde, correcte cijfers.

Meer informatie

Realtimerapportering en dashboards

Projectopvolging en rendementsanalyse

In de joblijst wordt aan de hand van gekleurde icoontjes real time de projectstatus aangeduid. In 1 oogopslag zie je of de verhouding van de gepresteerde uren t.o.v. deze die voorzien waren, brutomarge en toegevoegde waarde in het oranje of het rood gaan.  De doorklik op dit icoontje geeft het Quick-check menu dat alle kerncijfers groepeert.  Sneller en eenvoudiger kan niet. Er kunnen ook automatische push-alerts verstuurd worden die waarschuwen of een project de vooropgestelde doelstellingen overschrijdt.  

Meer informatie

Projectopvolging en rendementsanalyse

Overnight Procedures (ONP)

Het zou zonde zijn om een rijke database niet optimaal te benutten. QuoJob ONP is een Business Intelligence module die zorgt voor een 'gepushte' rapportage.  Wens je elke ochtend de kerncijfers van je bedrijf op een bordje geserveerd?  QuoJob Overnight Procedures mailt je een overzichtelijke sheet met de basisgegevens van de voorbije periode. Maar nog veel andere automatische procedures kunnen door de nachtploeg van QuoJob uitgevoerd worden...

Meer informatie

Overnight Procedures (ONP)