quojob

#1 Business software voor agencies

quojob

QuoJob: hoog administratief genot, lage financiële pijngrens!

QuoJob Business Software staat in voor al het commercieel, administratief en organisatorisch beheer binnen uw projectgeörienteerd bedrijf. Het volstaat om in slechts enkele muisklikken nieuwe gegevens of opdrachten in te voegen: alles wordt netjes aan het betreffende project gekoppeld. Op die manier komt er veel tijd vrij voor wat echt belangrijk is: brainstorming, creatie en realisatie.

Vereenvoudig uw administratieve processen, realiseer significante efficiëntiewinsten, elimineer verspillingen, verkort papieren doorlooptijden en creëer een lean office!

 

"Als CEO wil ik altijd op de hoogte zijn van de status van mijn bedrijf. QuoJob geeft me dat inzicht."

 

quojob cockpit

QuoJob Cockpit

Spartaans, overzichtelijk en extreem informatief. Deze adjectieven zijn zeer toepasselijk voor het nieuwe MyDay dashboard van QuoJob, met reden dus omgedoopt tot de 'Cockpit' van elke QuoJob user. Grafieken, tijdsregistratietool, overzichtjes allerhande kunnen geselecteerd worden uit een bibliotheek en gepositioneerd worden op de pagina.

Ze geven dè real-time informatie die de specifieke gebruiker wenst. Gesharede foto's en een eigen grafisch bureaublad fleuren dit scherm nog meer op. Hier, maar ook op job-level wordt een chatbox voorzien. Een vorm van snel en puntig communiceren.

quojob

Meer tijd voor creativiteit

In de creatieve sector loopt niet alles zoals u zou willen. Maar als deadlines, rendabiliteit of de creativiteit zelf ingehaald worden door problemen met beheer of administratie, dan wordt het pas helemaal link. QuoJob centraliseert alle gegevens van uw klanten, leveranciers, medewerkers en van uw projecten. Met QuoJob maakt u calculatie en planning op en volgt u ze op de voet, dankzij registratie van uren en prestaties. Met QuoJob beheert u de processen van heel uw bedrijf.

QuoJob: op elk moment een helder zicht op timing en budget, zowel voor de CEO, de boekhouding, de projectmanager als voor de creatieveling zelf. Met een ferme kosten- en tijdbesparing.

Kenmerken

CRM

Vanaf de eerste implementatiedag fungeert QuoJob als een volwaardig en professioneel CRM-systeem dat veel verder gaat dan het noteren van naam, adres en woonplaats. QuoJob CRM doet het zo gedetailleerd als u zelf wenst (adressen, privé-gegevens, contactpersonen, e-mailadressen,...) maar vormt nooit een rem op uw toekomstige ambities.

Offertebeheer

De statistieken zijn duidelijk.  Voor 90% van alle orders gaat er een offerte aan vooraf. Logisch dat het berekenen van een offerte accuraat, eenvoudig en snel hoort te zijn. En sneller dan QuoJob kan het écht niet en dat steeds met respect voor de corporate identity van uw bedrijf

Planning

Is er voldoende capaciteit, wat moet wanneer waar zijn, hoever staan we met de taken in uitvoering,...? Met de module planning kunt u bij projectopstart de capaciteit en beschikbaarheid van uw medewerkers controleren zoals, vakanties, afspraken en eerder ingeplande taken. 

Registratie & nacalculatie

De geregistreerde uren worden automatisch en rechtstreeks gevisualiseerd in het project. Met enkele muisklikken kunt u overzichtslijsten maken voor intern gebruik of een 'gecensureerde' timesheet in functie van een klantengesprek. 

Facturatie & financiële opvolging

Verkoopfacturen, aankoopfacturen, herinneringen en het beheer van terugkerende prestaties worden in één enkele financiele module gecentraliseerd om te allen tijde een correct overzicht te behouden. Vanuit deze module zorgt de Financiele Export-link ervoor dat alle facturen geconverteerd worden naar uw boekhoudpakket. 

Rapportering & management

Met online, realtimerapportering en dashboards heeft u 'the single version of the truth'. Iedereen beschikt over dezelfde, correcte cijfers. Altijd en overal bereikbaar. Daar komen de QuoJob rapporteringsmodule en LogiXML in het plaatje, met budgetvriendelijke en schaalbare rapporterings- en BI oplossingen voor uw communicatie- en reclamebureaus.

Personeelsbeheer

QuoJob biedt de mogelijkheid om aan elke gebruiker een gepersonaliseerd rechtenblad toe te kennen. Hiermee wordt niet alleen de toegang toegestaan of verhinderd tot bepaalde functionaliteiten (vb. admin, HR...) maar worden eveneens de overbodige menu's niet zichtbaar gesteld voor de gebruiker. Dit zorgt voor rust in de organisatie.

Media

Mediaplannen opstellen, de mogelijke aanbieders beheren en op de juiste momenten de campagnes lanceren? Daar kruipt flink wat tijd in. Gelukkig kan er gerekend worden op de mediamodule van QuoJob. Hier worden alle mediatitels gedefinieerd en prijstabellen aangemaakt om zo een exact kostenplan te genereren van de geselecteerde media. 

Orderbeheer

Het structureren en opvolgen van de lopende jobs is een grote uitdaging. QuoJob zorgt dat de projectstructuur voortdurend kan gewijzigd worden en dat alle projectonderdelen een andere status kunnen hebben. Deze bijzonder krachtige functie kan verschillende deliverables groeperen in 1 project. Dit resulteert in een grote overzichtelijkheid.

Connectivity

QuoJob koppelt probleemloos met externe mailservers, boekhoudpakketten en andere applicaties. Wil u een snel inzicht via uw smartphone? Ook dat is geen probleem voor QuoJob!