ISO 9001:2015

ISO certificaat

ISO staat voor International Standardization Organization. Een ISO 9001:2015 certificaat wordt, na een grondige controle, toegekend aan een organisatie die kan bewijzen dat de kwaliteit van haar producten en diensten gewaarborgd is. Nu reeds hebben onze klanten voordeel bij onze gestructureerde aanpak. Deze aanpak stelt ons in staat om fouten te vermijden en continu de kwaliteit van onze diensten op te krikken. Streven naar een maximale klantentevredenheid is het uiteindelijke doel.

Op 20 september 2006 ontving Dataline Solutions uit de handen van de hoofdauditeur van het Belgisch Centrum voor Certificatie een gunstig verslag voor haar implementatie van de ISO-9001 norm. Het verslag gewaagde van een "zeer degelijke implementatie doorheen de hele organisatie".

Het kwaliteitssysteem van Dataline Solutions behandelt volgende onderwerpen:

  • Adviesverlening op administratief en commercieel vlak, ivm logistieke processen en bij het nemen van strategische beslissingen binnen de grafische communicatie-industrie
  • Ontwikkelen van software voor de grafische communicatie industrie
  • Implementatie van ERP projecten
  • Opleidingen en begeleidingen van ERP projecten

 


Dataline Solutions topper in klantvriendelijkheid!

Als dienstverlenend bedrijf weten we graag wat bij onze klanten leeft. Daarom organiseren we op regelmatige tijdstippen enquêtes. Uit de resultaten blijkt dat de klantentevredenheid, zowel op het vlak van onze dienstverlening als op dat van onze producten, steevast zeer hoog scoort.
Dataline Solutions levert dan ook erg veel inspanningen in het onderhouden van een goed en efficiënt klantencontact, bv. via de jaarlijkse enquête, een maandelijkse supportmail, enz.
Onze supportdienst is elke werkdag bereikbaar via het rechtstreeks telefoonnummer 050/83.20.02.

Wat onze software betreft, zijn gebruiksvriendelijkheid en consistentie steeds erg belangrijk geweest in de ontwikkeling. Enquêtes tonen aan dat deze eigenschappen erg goed scoren bij onze gebruikers. Bijna 90% geeft een positieve evaluatie.