Cayman

Toen we begonnen met QuoJob, bestond Cayman nog maar 2,5 jaar. Het is een leerproces geweest voor beide partijen. QuoJob heeft ons geholpen met het structureren van onze organisatie en onze werkprocessen.

Nu, 3 jaar later, is QuoJob een onmisbare tool geworden in het dagelijks management van onze projecten. Vooral de mogelijkheden van projectenjobs en subjobs worden intensief gebruikt binnen Cayman. Complexe opdrachten splitsen we op in verschillende jobs en subjobs. Zo hebben we op elk moment een duidelijk overzicht van het totaalproject en van de verschillende onderdelen.

Alle offertes, prijsaanvragen, bestellingen en uren zijn gekoppeld aan de juiste jobwaardoor ook de facturatie vlot verloopt.

De verschillende rapporten geven ons een uitgebreid financieel overzicht, zowel van het totaalproject als van elk individueel onderdeel. Dankzij de uitgebreide rapportage kunnen onze projectmanagers de rentabiliteit van hun project nauw in het oog houden en tijdig ingrijpen waar nodig.

Een belangrijke les die we leerden tijdens de voorbije QuoJob jaren, is dat er pas iets kan uitkomen als het er in zit. Als offertes en prijsaanvragen van bij de opstart correct aan de job worden gekoppeld, dan kan je dit doorheen het volledige project goed opvolgen, tot aan de facturatie. Objectomschrijvingen, calculaties e.d. kunnen met één klik in de factuur worden opgenomen, wat onze administratie versnelt.

Nog een groot plusplunt, is het feit dat QuoJob een webbased systeem is. Projectmanagers kunnen om het even waar aan hun projecten, of ze nu op kantoor of thuis werken. Ook onze creatieve mensen loggen vaak ‘s avonds nog in om hun uren te registreren.

Cayman

Related links