Moustic

 

Moustic, 'l'agence qui fait mouche', is een echte voltreffer. Zowel op het gebied van grafisch en audiovisueel werk, als op dat van communicatieadvies. Hun toepassing van FileMaker schoot dan weer vooral náást doel. Nauwelijks web-based en niet gebruiksvriendelijk. Alles wat QuoJob wél is. Welkom bij de familie, Moustic!

Wanneer Moustic iets doet, doen ze het goed. Ze gaan recht op doel, vooral wat betreft grafisch en audiovisueel werk, alles wat het internet aanbelangt en communicatieadvies. 'l'agence qui fait mouche' houdt met andere woorden van voltreffers. En zo hoort het. Hun administratieve software schoot evenwel nogal regelmatig naast doel. De FileMaker-toepassing was niet of nauwelijks web-based, niet gebruiksvriendelijk en liet zowel qua aanpassingsmogelijkheden en foutmarges nogal eens steken vallen.

Het agentschap gaat graag recht op hun doel af, en dat willen ze ook van de software voor de backoffice. QuoJob is daarom de juiste keuze. Het programma is volledig web-based, modulair én transparant in gebruik. Geen enkel document is meer dan een paar klikken weg en dat vinden ze bij Moustic absolute topklasse.

Related links