Kliek

QuoJob is een gebruiksvriendelijk programma dat alle nodige klant- of opdrachtgerelateerde informatie centraliseert

"Kliek Creatieve Communicatie vierde onlangs zijn 25-jarig bestaan en evolueerde door de jaren heen van eenmanszaak tot full-service communicatiebureau. Onze klanten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn hun creatieve denktank en leveren verrassende oplossingen voor zowel grote campagnes, als kleinere opdrachten in B2C- en B2B-omgevingen", vertelt Wim Wullaert, zaakvoerder.

Ons jong team van experts slaagt er steeds opnieuw in de juiste boodschap op een creatieve manier weer te geven en concepten uit te werken die perfect aansluiten bij het imago van de opdrachtgever. Naast het uitgebreide gamma 'traditionele' communicatiemiddelen en onze specialisatie in packaging, focussen we de laatste jaren meer en meer op custom media zoals nieuwsbrieven, personeelsbladen, citymagazines en jaarverslagen. Aangezien het maken van een goed customer medium geen tussendoortje is en behoorlijk wat knowhow van diverse expertisegebieden vergt, werd binnen Kliek een nieuwe magazinedivisie opgericht: Kliek Publishing.

Omwille van de verbreding van onze diensten en onze gestage groei, drong de noodzaak aan een efficiënte en gebruiksvriendelijke software zich op. Voor het QuoJob-tijdperk gebeurden tijdsregistratie, orderadministratie en relatiebeheer immers via verscheidene systemen. De overgang naar QuoJob betekende een gedegen optimalisatie van de dagdagelijkse interne workflow: vereenvoudigde administratie, gemakkelijke opvolging van jobs en offertes, duidelijke rapportering en efficiënt relatiebeheer. Het aanvragen, vergelijken en bevestigen van leverancieroffertes bijvoorbeeld kan in enkele stappen. De implementatie van QuoJob op de werkvloer vraagt enige inspanning en tijd, maar dankzij de opleidingsessies en blijvende support van het DLS-team, werkt nu iedereen moeiteloos met QuoJob.

Kortom: QuoJob is een gebruiksvriendelijk programma dat alle nodige klant- of opdrachtgerelateerde informatie centraliseert. 

Kliek

Related links