Werk slimmer, niet harder - Ontdek de voordelen van onze Retainer Module

23 jun 2023

Werk slimmer, niet harder - Ontdek de voordelen van onze Retainer Module

Bied je klanten doorlopende contracten aan en spreek je een vast budget af? Dan is onze nieuwe module: 'Retainer' precies wat je nog nodig hebt voor jouw digitale workflow.

Met behulp van deze QuoJob module kan je uren of budgetten die je met je klant hebt afgesproken over gedefinieerde intervallen weergeven en factureren. Je krijgt ook een gedetailleerd overzicht in de vorm van een grafisch diagram, een lijstweergave en een prestatieoverzicht als extra document bij de gegenereerde factuur. Tijd boeken doe je zoals gewoonlijk op een taak of project, de retainer module zal automatisch de geregistreerde tijd aftrekken van het budget of de voorziene uren. 

Bied je je klanten nog geen retainer aan? Hier hebben we alvast enkele voordelen opgesomd waarom je het wél zou doen:

  1. Voorspelbare cashflow: Een retainer module biedt jouw agency een voorspelbare cashflow. Met een vast maandelijks of periodiek bedrag weet je precies hoeveel inkomsten je zal hebben in een maand, kwartaal of jaar. Dit helpt bij budgetplanning. 

  2. Flexibiliteit en efficiëntie: Een retainer module stelt de klant in staat om de diensten van jouw agency flexibel in te zetten. Het aantal uren of diensten kan worden aangepast aan de behoeften van de klant, wat zorgt voor een efficiënte inzet van middelen. Dit biedt ook ruimte voor aanpassingen of veranderingen in de samenwerking gedurende de overeengekomen periode.

  3. Langdurige samenwerking: Een retainer module bevordert een langdurige samenwerking tussen de klant en jouw agency. Het creëert een samenwerking en wederzijdse betrokkenheid, waarbij beide partijen zich inzetten voor het behalen van de gestelde doelen. Dit leidt tot een betere communicatie, begrip van de behoeften van de klant en continuïteit in de dienstverlening.

Met de retainer module beheers je makkelijk de budgetten van klanten over een langere termijn. 

Wil je meer weten over onze Retainer module? Aarzel dan niet om ons te contacteren.