Optimaliseer je marketing- en reclamebureau met slimme integraties

13 dec 2023

Optimaliseer je marketing- en reclamebureau met slimme integraties

Als marketing professional begrijp je als geen ander het belang van efficiëntie en nauwkeurigheid in een agency. QuoJob, onze krachtige ERP, staat bekend om zijn allesomvattende functionaliteiten, en vandaag willen we je graag informeren over enkele slimme integraties die onze software nog krachtiger maken.

Outlook integratie voor naadloze agenda synchronisatie

Tegenwoordig komt iedereen tijd te kort en worden we van meeting naar zoom call geleid door onze agenda. Met QuoJob's Outlook integratie zorgen we ervoor dat agenda-beheer net iets makkelijker wordt door te integreren met je agenda. De bi-synchronisatie zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent, of je nu op kantoor bent of onderweg. Plan vergaderingen, stel deadlines in en behoud het overzicht met deze handige integratie.

Eenvoudige en veilige online handtekeningen met DocuSign

In de digitale wereld is papierwerk niet alleen ouderwets, maar ook tijdrovend. QuoJob stroomlijnt dit proces met de integratie van DocuSign. Laat prospects moeiteloos online offertes tekenen, versnel goedkeuringsprocessen en verminder de administratieve rompslomp. Met deze efficiënte integratie zet je prospects sneller om in klanten. 

Vereenvoudig financiële processen via onze boekhoudsoftware integratie

QuoJob kent het cruciale belang van financiële transparantie voor het succes van jouw agency. Daarom voorzien we een naadloze integratie met jouw boekhoudsoftware. Verzend aankoop- en verkoopfacturen rechtstreeks vanuit QuoJob naar je boekhoudsysteem, hierdoor wordt kostbare tijd bespaard die je beter kan gebruiken.

QuoJob, de basis van jouw marketing- en reclamebureau 

Als zaakvoerder van een marketing- en reclamekantoor begrijp je dat elke seconde telt. QuoJob is ontworpen met het oog op efficiency, en onze integraties maken het plaatje compleet. Bespaar tijd, verminder fouten en verhoog de productiviteit van je team.Ontdek vandaag nog hoe QuoJob de ruggengraat van je bedrijf kan worden, en ervaar de voordelen van geavanceerde integraties die specifiek zijn afgestemd op de marketing sector. Neem de controle over je workflow en laat QuoJob je helpen groeien.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op voor een demo en ontdek hoe QuoJob de efficiëntie van jouw marketing- en reclamebureau kan transformeren.