Hoe beter en slimmer aankopen in een marketing- en reclamebureau ? Ontdek het hier !

15 sep 2023

Hoe beter en slimmer aankopen in een marketing- en reclamebureau ? Ontdek het hier !
Tijdens een campagne, event of bij het huren van materiaal voor een out-of-the-box project zit je in een aankoopproces. De juiste leverancier selecteren, prijsaanvragen uitsturen en prijzen vergelijken, zijn zaken die noodzakelijk zijn maar veel tijd innemen. Gelukkig is er Quojob!

1. Via selectiecriteria heb je voor iedere opdracht de juiste leveranciers

Met QuoJob's Aankoopmodule hoef je niet langer handmatig door lijsten met leveranciers te ploeteren. Je kunt eenvoudig filters instellen op basis van je specifieke criteria. Hierdoor kun je leveranciers vinden die perfect passen bij jouw behoeften. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar zorgt er ook voor dat je de best mogelijke leveranciers kunt selecteren voor elk project. 

2. Varianten per product

Creatieve projecten vragen om diversiteit en keuze. Met QuoJob kun je gemakkelijk verschillende varianten van een product opvragen. Dit stelt je in staat om je creatieve mogelijkheden te verkennen en de meest geschikte opties te selecteren voor elk project. Vraag dus makkelijk prijs op voor verschillende afwerkingen, hoeveelheden, merken, ... zo kan jij makkelijk inzetten op upselling bij je klant. 

3. Gepersonaliseerde prijsaanvragen per leverancier

Heb je verschillende leveranciers die je wil aanspreken en vergelijken? QuoJob zorgt ervoor dat jouw prijsaanvraag gepersonaliseerd is met de contactgegevens van de verschillende leveranciers. Op die manier moet je maar éénmaal de basis van je prijsopgave te verzorgen. QuoJob zorgt automatisch voor deze personalisatie waarna je ze makkelijk per mail kan versturen. 

4. Prijsvergelijking

Prijzen vergelijken is van cruciaal belang om kosten te beheersen en marge te optimaliseren. QuoJob maakt het eenvoudig om prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken, waardoor je altijd de meest kostenefficiënte optie kunt kiezen. Win voor jou en win voor je klant! 


Wil je onze aankoopmodule eens aan het werk zien? Contacteer ons vandaag nog!