Deals sneller closen? QuoJob zorgt ervoor!

3 jul 2023

Deals sneller closen? QuoJob zorgt ervoor!

Is administratie jouw #1 tijdvreter? Doe het anders met QuoJob!

Nemen offertes een groot deel van je tijd in beslag? Met QuoJob en DocuSign is het mogelijk om deze tijdrovende taak op een andere manier aan te pakken. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor digitale ondertekening?

    1. Tijdsbesparing: Digitale ondertekening betekent een snelle service, voor jou én jouw klant. In plaats van offertes per mail te versturen en te wachten op een fysieke handtekening, kunnen offertes nu direct naar de klant worden gestuurd, die ze met een paar klikken elektronisch kan ondertekenen.

    2. Gebruiksgemak: Klanten ondertekenen de offerte elektronisch vanaf elk apparaat met internettoegang, waar ze zich ook bevinden. Dit elimineert de rompslomp van afdrukken, inscannen en terugsturen van documenten, waardoor dit hele proces gebruiksvriendelijker wordt.

    3. Verhoogde nauwkeurigheid en beveiliging: Met digitale ondertekening worden menselijke fouten geminimaliseerd. Het systeem zorgt ervoor dat alle verplichte velden ingevuld zijn voor de offerte kan worden ondertekend, waardoor de nauwkeurigheid wordt verhoogd. Bovendien bieden digitale signtools geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals versleuteling en audittrails, zo is de ondertekening veilig en traceerbaar.

    4. Waardevolle gegevens: met Quojob en DocuSign heb je direct inzicht in de interactie van de klant met de offerte. Je ziet zo of de klant de offerte al heeft bekeken, hoe lang hij dit heeft gedaan en hoe vaak...En dat is waardevolle informatie bij het opvolgen van offertes!

Met DocuSign en QuoJob staat jouw communicatie- of reclamebureau één stap dichter bij een optimale administratieve workflow!

Meer weten over DocuSign en QuoJob? Aarzel niet om ons te contacteren!