Opraappers

"QuoJob onderscheidt zich van andere pakketten door de benadering vanuit de gebruiker en het project."

Het vereenvoudigen van de projectadministratie en meer mogelijkheden om met één druk op de knop de resultaten, ook tussentijds, te analyseren: dat waren belangrijke drijfveren om op zoek te gaan naar projectmanagement software. In 2006 maakte Opraappers Communicatie de overstap van Excel naar QuoJob.

Opraappers Communicatie is een communicatiebureau gespecialiseerd in de land- en tuinbouwsector. "Onze kracht zit in de combinatie van kennis van de land- en tuinbouw en kennis van communicatie", aldus Marga van Haeringen, directeur van het bureau dat al meer dan 25 jaar opereert vanuit het Oost-Nederlandse Doetinchem. Het team telt acht mensen.

"Tot 2006 deden we de projectadministratie in zelfgemaakte Excel-sheets", licht Van Haeringen toe. "Dit was tamelijk gevoelig voor foutief gebruik en controle en nacalculaties werden steeds tijdrovender. Daarom zochten we naar een alles-in-één pakket, waarmee we projectadministratie, offertes, facturering, nacalculatie en planning vanuit één programma en met één keer invoeren konden beheren."

"QuoJob onderscheidde zich van andere pakketten door de benadering vanuit de gebruiker en het project. Voor onze klanten is de implementatie ongemerkt voorbij gegaan. Intern was het daarentegen wel een grote klus. Het afstemmen van interne processen op de mogelijkheden van QuoJob, het standaardiseren van het dienstenaanbod en het stroomlijnen van allerlei databestanden hebben we bij de introductie van QuoJob direct opgepakt. Zo hebben we van meet af aan maximaal kunnen profiteren van de mogelijkheden van het pakket."

"Het voordeel voor onze klanten is dat onze medewerkers snel inzicht kunnen geven in de status van een project, eenvoudig budgetten kunnen bewaken en desgevraagd bij de facturering de werkzaamheden tot in detail kunnen verantwoorden."

"Na vier jaar zijn we globaal nog steeds tevreden met onze keus. Storingen zijn zeldzaam en in voorkomende gevallen is de helpdesk van Dataline Solutions doorgaans snel in staat om ongemakken te verhelpen."

Opraappers Communicatie
Edisonstraat 111A 
7006 RB Doetinchem 

Nederland 

www.opraappers.nl

Specialiteit: Reclame