GET ON THE MULTIPRESS BUS AT FESPA 2019

23 Apr 2019

GET ON THE MULTIPRESS BUS AT FESPA 2019

 

Professionalisering van de Sign markt

De sign markt in heel Europa groeit en professionaliseert erg snel. Veel van deze vaak jonge en dynamische bedrijven zijn op zoek naar een schaalbare oplossing om hun administratie te vereenvoudigen en de productie te stroomlijnen.

MultiPress is ERP/MIS software die meer dan 20 jaar van grafische bedrijven automatiseert. Sinds enkele jaren werd de functionaliteit van MultiPress specifiek verder ontwikkelt voor de sign en grootformaat markt. Ondertussen implementeerden reeds meer dan 300 signbedrijven de software met succes.

MultiPress heeft ondertussen diepgaande kennis en ruime ervaring aan boord om deze bedrijven te versterken voor de toekomst. Na implementatie zien klanten hun productiviteit en winstgevendheid snel stijgen.

 

Wat doet MultiPress voor Sign bedrijven?

De belangrijkste voordelen van MultiPress voor sign en groot formaatbedrijven zijn:

  • Administratieve vereenvoudiging: CRM, offertes, calculatie, productieplanning, facturatie en logistiek vormen één gekoppelde keten van informatie. Dit zorgt voor een drastische verlaging van de foutenlast en verhoging van de doorloopsnelheid van orders. Vanaf (online) bestelling tot en met de montage on site verloopt het proces gestroomlijnd;
  • Automatisering van productie: niet alleen zorgt MultiPress voor de productieplanning, ook kan het bestanden opslaan, check & repair uitvoeren in preflight, impositie - tiling of productie-optimalisaties uitvoeren; en meer. Dankzij JDF koppelingen met workflow en RIP software van bijvoorbeeld Agfa, Caldera, OneVision of Switch kunnen MultiPress gebruikers op deze manier hun productie verregaand automatiseren.
  • Doorgedreven kwaliteitscontrole: het resultaat van de automatisering van de administratie en de productie in één geïntegreerde workflow heeft als resultaat dat de foutenlast drastisch verlaagt, de kwaliteit van de productie en ook de dienstverlening tot in de puntjes gegarandeerd kan worden.

 

Focus FESPA

Op de FESPA 2019 is zet MultiPress twee nieuwe, krachtige applicaties in de kijker:

  • Met de MultiPress Montage App beheren mobiele werknemers de administratie van sign & large format projecten in real time bij de klant. Inclusief het uploaden van foto's. Deze app werd recent gelanceerd op de Sign & Print beurs in Gorinchem, Nederland en ontving de Innovation Award (publieksprijs).
  • De MultiPress Calculatie Wizard maakt het mogelijk om vaak complexe prijsberekeningen eenvoudig, snel en accuraat te maken. Geïntegreerd in een webstore, laat deze toepassing bestellers toe om zelf direct online correcte prijzen op te vragen.

 

Op FESPA is de MultiPress Stand is te vinden in Hall A5, stand nr. F37. Applicatiespecialisten staan klaar om gerichte demonstraties te verzorgen. Bezoekers kunnen hier vooraf een demonstratie boeken MultiPress is eveneens vertegenwoordigd door reseller partners Network Innovation Solutions(Zweden), Midcomp (Zuid-Afrika), Symbol (Servië), Grafik.net(Kroatië) en MPEX (Duitsland).