Eerdere evenementen

Vakdag Print & Sign 2021

12 October 2021

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Geautomatiseerde processen, slimme integraties en beproefde connecties zijn binnen handbereik met MultiPress! Printprofessionals uit heel Europa kiezen resoluut voor MultiPress als betrouwbare administratieve backbone van hun winstgevend bedrijf. Op deze Vakdag Print & Sign zetten we de volgende MultiPress functies in de kijker:
Lees meer »

MultiPress op FESPA Amsterdam

12 October 2021 - 15 October 2021

Nu je de productie opnieuw kan opdrijven in jouw sign- en grootformaatbedrijf, heb je nood aan een workflow die de administratie en productie verregaand automatiseert. Alleen zo bewaar je rust en structuur in jouw bedrijf, ook op drukke dagen!
Lees meer »

Enfocus Webinar

29 September 2021

Sinds kort vind je de MultiPress Connect applicatie op de Enfocus Switch app store. Dankzij deze unieke app kunnen administratieve gegevens en taken in MultiPress mee opgenomen worden in Switch workflows. 
Lees meer »

FESPA Innovations & Trends

26 May 2021 - 27 May 2021

Herbeleef de Dataline presentatie tijdens FESPA Innovation & Trends. In deze  korte briefing van 10 minuten tonen Dirk Deroo, ceo Dataline Solutions, Davy Verstaen, Solution Architect, en Serge Clauss, International Business Development Manager, hoe MultiPress precies het verschil maakt voor sign- en grootformaatbedrijven.
Lees meer »

MultiPress in het Four Pees Café: Web-to-print en MIS: hoe werken ze goed samen?

6 May 2021

De belangrijkste redenen om een web-to-print systeem te implementeren zijn het verminderen van de administratieve last en het snel kunnen communiceren van de juiste prijzen aan klanten. Maar hoe werkt dat dan als je producten in het MIS-systeem zijn gedefinieerd en je prijsberekeningen hier ook gemaakt worden? Ga je dan twee verschillende systemen onderhouden?
Lees meer »

log Turboboost je print e-business door connectie met MultiPress-MIS/ERP

Turboboost je print e-business door connectie met MultiPress-MIS/ERP

21 April 2021

E-business is in de hele grafische industrie niet meer weg te denken. Want een webshop of een klantenportaal helpt grafische bedrijven om (meer) zaken te doen en klanten aan zich te binden. Zeker in deze online tijden zorgt e-business, zowel in B2C- als B2B-omgevingen, voor extra bereik, extra service en extra inkomsten. 
Lees meer »

MultiPress op virtual.drupa voor sign bedrijven

20 April 2021 - 23 April 2021

Wil jij jouw sign-bedrijf klaarstomen voor de toekomst? Bespaar tijd & geld door bewezen workflow-automatisering met MultiPress.
Lees meer »

MultiPress op virtual.drupa

20 April 2021 - 23 April 2021

Wil jij je printbedrijf klaarstomen voor de heropstart? Bespaar tijd & geld door bewezen workflow-automatisering met MultiPress, de #1 Europese MIS/ERP software van Dataline voor elk printmedia bedrijf.
Lees meer »

log Hoe maak ook jij een succesvolle print webshop? Koppel de flexibiliteit van Pressero storefront aan de kracht van MultiPress MIS/ERP software.

Hoe maak ook jij een succesvolle print webshop? Koppel de flexibiliteit van Pressero storefront aan de kracht van MultiPress MIS/ERP software.

30 March 2021

Dankzij de gecertificeerde samenwerking tussen de webtools van Aleyant - Pressero en MultiPress MIS/ERP-software van Dataline wordt het opzetten van een krachtige print webshop nu snel en eenvoudig. Wij voegen de voordelen van e-business samen met de krachtige mogelijkheden van MultiPress. 100% naadloos geïntegreerd, gemakkelijk én zonder tijdverlies.
Lees meer »

MultiPress integratie met Agfa Apogee en Agfa Asanti

11 March 2021

Ongeziene efficiëntiewinst dankzij de integratie tussen MultiPress MIS/ERP Software en Agfa Apogee / Asanti. Dataline en Agfa heten je welkom op de live online broadcast (in het Engels) over de standaard-koppeling tussen MultiPress MIS/ERP-software met de Apogee en Asanti digital front-end. Stroomlijn de workflow van ook jouw printproductiebedrijf en integreer de administratieve processen via MultiPress met de grafische workflow van Agfa. Dit zorgt voor fantastische efficiëntieverbeteringen.
Lees meer »