MultiPress voor inhouse drukkerijen

m25

MultiPress Magazine, exclusief voor inhouse print bedrijven met ambitie

Uw magazine aanvragen

df

MultiPress voor inhouse drukkerijen

Talloze tevreden Benelux-gebruikers bewijzesn dagelijks dat MultiPress het best aansluit bij de administratieve noden van een inhouse drukkerij. De interne productie zorgt voor lagere kosten en meer flexibiliteit. MultiPress maakt de productieflow een flink stuk efficiënter en optimaliseert zo de kostenstructuur.

Kom te weten hoe bedrijven in uw sector de andere gebruiksvriendelijke mogelijkheden inzetten. Denk hierbij aan relatiebeheer, planning, levering, facturatie, … die uiteraard allemaal naadloos met elkaar samenwerken.

Schakel een versnelling hoger met Callas pdfToolbox

Correcte drukklare pdf’s zijn cruciaal voor efficiënte productie. Het opsporen van fouten moet snel en efficiënt verlopen. Hiervoor zet MultiPress de pdfToolbox-technologie van Callas in. Visuele inspectie, herstellingen, verwerking van duizenden bestanden zonder toezicht, kwaliteitscontrole, kleurbeheer, impositie, conversie van en naar pdf,... zo vermijdt u onnodige kosten en discussies over deadlines.  

Lees meer

Combineer jobs met Workflower & bespaar tijd én geld

Drukkosten verlagen én weten hoeveel een job opbrengt enkel door jobs te combineren. Ideaal! 

De MultiPress combinatiemodule, aangestuurd door Workflower, geeft altijd de beste oplossing voor de indeling van verschillende orders op één drukvel. En dit in een vingerknip.

Via ‘drag&drop’ is de vooropgestelde indeling snel aangepast. U creëert een (tijdelijke) drukorder om de combinatie in te plannen. Achterliggend wordt op basis van een oppervlakteverhouding de gecombineerde prijs verdeeld over alle drukitems.

U bespaart op de vaste kosten door jobs te combineren én uw machines drukken veel efficiënter.

Lees meer

 

Orderafhandeling ronduit eenvoudig met gecentraliseerde web-registratie

Het takenpakket van de operator of drukker is in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daarom werd in MultiPress een web-based registratiemodule ontwikkeld die overal kan bekeken worden. De module genereert een orderlijst op basis van de planning en zendt deze automatisch door naar de operator. Dat maakt wisselen van machines veel eenvoudiger. Met de simpele start/stop-functie wordt ook de nacalculatie van MultiPress automatisch aangestuurd. Indien gewenst kan de operator zelf een afleverbon, stickers of zelfs een factuur aanmaken en afdrukken. 

Lees meer

Vlaamse overheid

Drukkerij van de Vlaamse Overheid

Lees meer

Provincie West-Vlaanderen

Provincie West-Vlaanderen

Lees meer