MultiPress - Prijzen aanvragen

Dataline hanteert vaste prijzen die voor elk grafisch bedrijf berekend wordt op basis van de benodigde functionaliteit en het precieze aantal gebruikers. Geen overbodige features, geen overschot aan licenties.

Moduleren op maat

De modulaire opbouw van MultiPress zorgt voor optimale productiviteit, strakke interne organisatie en efficiënt gebruik van de ingezette software. Ook voor jouw bedrijf. We zetten enkel de modules in die je écht nodig hebt!

Je geeft de voorkeur aan offertebeheer en ziet dan wel verder? Of je hebt toch ook de facturatie en financiële opvolging als extra functie nodig? Je voorkeur gaat uit naar onze e-business module en dashboards/management spreekt je ook aan? Of ga je voor een complete administratieve make-over en kies je voor MultiPress ‘full-option’?

Eerst en vooral helpen we je verder bij het bepalen van je toekomstige investering en onderzoeken de noden en ambities van jouw bedrijf. Om te kiezen welke processen het meest urgent zijn leren we graag jouw bedrijf beter kennen. Daarom zetten we eerst een intakegesprek op. Na het eerste intakegesprek zijn we in staat om je een investeringsvork te bezorgen op basis van jouw ambities, wensen en eisen.

Hoe gaat zo’n intake in zijn werk?

In 3 eenvoudige stappen krijg je een helder zicht op de kosten en de winsten, kortom, waar MultiPress precies het verschil maakt:

  1. Wat heb je precies nodig? → In gesprek met een ervaren Print Business Specialist wordt een behoefteanalyse opgemaakt. Zo bepalen we samen wat gedemonstreerd moet worden, wat de roadmap voor de case-studies zal zijn die we uitwerken op maat van de behoeften en prioriteiten voor jouw bedrijf
  2. Hoe werkt het? → Aan de hand van case-studies wordt MultiPress gedemonstreerd. Niet met fancy voorbeelden maar aan de hand van jouw dagelijkse offertes, orders, planning, .. kortom problematiek.  Want jouw bedrijfssituatie is uniek en die module die jij nodig hebt, in een volgorde die we samen bepalen. Zo kunnen we exact demonstreren hoe jouw toekomst eruit zal zien.
  3. Hoeveel kost het? → Elk gesprek met onze specialisten resulteert in een begroting gebaseerd op uw bedrijfstype, schaalgrote en uitdagingen, inclusief een compleet implementatieplan en berekening van jouw 'return on investment’. 

Resultaatverbintenis ?

Met meer dan 1.000 geslaagde installaties ontwikkelde Dataline doorheen de voorbije 22 jaar ervaring een duidelijke strategie: wij moduleren op maat van uw bedrijf en demonstreren al uw wensen en eisen aan de hand van één of meerdere representatieve cases uit uw bedrijf. Enkel wanneer wij er samen van overtuigd zijn dat wij uw ambities kunnen omzetten naar de realiteit gaan we naar de volgende fase. Elke MultiPress Project Manager kan 5 à 8 projecten per jaar begeleiden waardoor er geen enkele reden of nood bestaat in hardselling-technieken of projecten waar de nood naar verandering onvoldoende gedragen is. Enkel Dataline durft het aan om een resultaatsverbintenis aan te gaan dankzij de MAS Blueprint. Vraag erom!

Meer over de MAS Audit

Heeft MIS/ERP-software zin in mijn bedrijf? We zoeken het voor je uit!

Geen enkele bedrijfsleider neemt een beslissing zonder een grondig onderzoek naar ‘return on investment’. Daarom ontwikkelde Dataline de ROI-Calculator waarmee je zelf de noodzaak van printspecifieke MIS/ERP-software kunt berekenen. De ROI-Calculator baseert zich daarvoor op internationale benchmarks van de grafische industrie. Deze bewezen rekenapplicatie toont haarscherp aan of je besparingen en/of extra opbrengsten mag verwachten na ingebruikname van MultiPress.

Wellicht is de vraag ‘Waarom MultiPress?’ niet meer relevant, eerder ‘wanneer’. En vooral, hoelang kan ik nog uitstellen …?

Bereken je ROI

fade
false
true
2694
Bedankt voor je aanvraag. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Ik wil weten wat MultiPress voor mijn bedrijf kan betekenen